Zara Sanayici ve İş Adamları Derneği
ZASİAD KAHVALTILI TOPLANTI
zasiad kahvaltılı toplantı

ZASİAD KAHVALTILI TOPLANTI

Zasiad’ın faaliyetleri ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi paylaşımı yapmak ve üyeler arası diyaloğu artırmak amacıyla 20 Ekim 2019 Pazar günü İstanbul’da Elmadağ Hilton Otel’de Zasiad üyeleri ile bir araya geldik.

Zara’yı ekonomik, sosyal ve kültürel yönden geliştirip marka değerini artırmak, Zasiad’ın projelerini tanıtmak ve Zara hakkında üyelerle istişarelerde bulunmak amacıyla düzenlediğimiz kahvaltı etkinliği seminer havasında geçti.

Kısa bir süre önce yaptığımız Zara ziyaretinde, Zara’da misafir ettiğimiz Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünden Prof. Dr. Bülent Gülçubuk ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)‘den Uzman Aysel Kösegil de incelemeleri sırasında ön gördükleri geliştirilebilir alanlar ve yol haritası konusunda söz alarak gözlemlerini aktardılar. Zara’da tarım, hayvancılık, doğa ve kültürel varlıklarımız ile turizm alanında yaratılabilecek katma değer başlıklarının yanında Zara hakkında gözlemledikleri her konuda bizlerle bilgi paylaşan misafirlerimiz dünyadan örneklerle de bakış açımızı genişletmemize katkı sağladılar. Hocalarımızın yaptıkları sunumlar tüm katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

Katılımcıların yaptığı konuşmaların sonrasında Zasiad’a yeni katılan üyelerimize rozetleri Zasiad Başkanı ve protokol tarafından takdim edildi.

Bugüne kadar Zara’ya hizmetleri geçen belediye başkanları, vakıf, dernek, federasyon, konfederasyon ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimleri ile Zara’da taş üstüne taş koyan, koyma niyeti olan herkesin katıldığı; bir milat olması dileğimizin dillendirildiği; verimli bir çalışma toplantısı oldu.

Zara’ya hizmet etme sevdası ikliminde geçen verimli toplantımızda, Zara’mızı hak ettiği marka değerine kavuşturma konusunda tüm katılımcıları aynı heyecanda görmek Zasiad olarak çalışma arzumuzu daha da arttırdı.

Tüm Zasiad üyelerinin davetli olduğu etkinliğimizde protokolde yer alan Milletvekilimiz Mehmet Habib Soluk, Kaymakamımız, Başsavcımız, Belediye Başkanımız ve önceki dönem Belediye Başkanlarımız, Konfederasyon, Federasyon ve Vakıf Başkanları, Zasiad’ın önceki dönem başkanları Fethi Aras, Hüseyin Kaplan, Sedat Coşkun ile Veysel Dursun, Ali Kösedağ, Onur Kurulu Üyelerimiz ve tüm misafirlerimiz katılımları ile bizleri onurlandırdılar.

Herkese değerli katılımları için ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Sosyal Medyada Paylaş